Как да монтирам сглобяем басейн в градината?

Категории Без категория
inflatable pool

Един от рентабилните и най-забавни варианти да прекарате горещ летен уйкенд е да почивате или просто да прекарвате време в сглобяем басейн в двора ни. Възрастни и дечица може да се наслаждават на хубави мигове и водни игри.

Собствен басейн в двора вече не е абсурдна или трудна покупка, както беше назад във времето. Днес във всеки двор почти с достатъчно количество пространство би могло да се изгради сглобяващ се басейн.

С лесно подготвяне, няколко важни аксесоари и няколко опции за забавни занимания, надуващият се басейн е в състояние да стане в едно наистина неповторимо събитие за семейството. Тези хора, които желаят да се насладят максимално от басейните за надуване могат да научат проста техника за монтаж, която да следват абсолютно всеки път:

Изберете мястото на надуваемия плувен басейн
Да монтирате вашия басейн за плуване, намерете светла и много далечно пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на плоскостта
Плувният басейн е необходимо да е поставен на изравнена плоскост, с възможност за запазване цялото качество и да има равномерна дълбочина в басейна. Може да трябва да изравнявате земята, да премахнете камъните и т.н. правилен избор е да поставите слой пясък, за да сглобите плувния басейн.

Инсталирайте конструкцията на надуваемия басейн, върху подовото покритие
Наредете надуваемия басейн на брезент. Изберете точното място и разгънете малко преди да го надуете.

Надуйте страните на басейна
Надуйте страните на плувния басейн с надуваема помпа.

Напълване на басейна
Ползвайте градинския маркуч и пуснете чешмата: изчакайте като се напълни, като това е възможно да коства доста дреме.

Добре е да изпълните плувния басейн на рано сутрин.
По този вариант слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, която е типична за късния следобед. Ако водата все още е неприятно хладна, изсъпете в нея няколко кофи много топла вода за бързо повишаване на топлината.

Добавяне на принадлежности
Ако случайно в комплекта за басейн е на лице филтърен модул, спокойно можете да монтирате паралелно запълването на басейна и инфузията. В следствие на това да се добавят всички други компоненти към басейна: стъпалата за достъпност, шезлонзи и чадъри около него и др.

Като надуваемият басейн е монтиран, е нужно единствено да поставите бански костюм и да се обречете на веселието от къпането в домашни условия!

Намерете още информация:  градински шатри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *